Speakeri

Sorin Mihalache
Sorin Mihalache
Sorin Mihalache
Asistent dr. la Centrul de Cercetare Interdisciplinara in Religie, Filosofie şi Stiinţă Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi
Este tată a 3 copii.
Are 16 ani de activitate în organizaţii nonguvernamentale,
Este Trainer experimentat în Comunicare şi Dezvoltare personală, formator atestat CNFPA, licenţiat în matematică şi teologie ortodoxă, master în teologie ortodoxă, fizică teoretică şi psihologie.
Doctor în filosofie.
Membru al European Society for Studies Science and Theology.
Editor executiv al Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science.Maica Siluana Vlad
Maica Siluana Vlad
Maica Siluana Vlad
Este Stareta Manastirii Sfantul Siluan Athonitul din Iasi si Coordonator al Centrului de Formare si Consiliere „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil”. Maica desfasoara activitati de formare duhovnicească si consiliere de la infiintarea Centrului. De aproximativ 10 ani, ofera consiliere online pe site-ul Centrului prin Seminarul Duhovnicesc „Sa ne vindecăm iertand” si raspunsuri la intrebarile care-i sunt adresate pe site.
Maica conferentiaza in tara si inafara tarii la invitatia organizatiilor si parohiilor ortodoxe de 12 ani
Este autor a peste 10 carti si membru fondator al Scolii Varlaam Mitropolitul www.scoalavarlaam.ro, patronata de Mitropolia Moldovei si Bucovinei.
De 2 ani este implicata in proiectul „Scoala Parintilor” in cadrul Fundatiei “Varlaam Mitropolitul” din Iasi.Diana Stanculeanu
Diana Stanculeanu
Diana Stănculeanu
Psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale coordoneaza in cadrul Organizatiei Salvati Copiii, Centrul de Educatie Emotionala si Comportamentala pentru Copii (CEECC), co-autor al seriei de manuale „Cu parintii la scoala”; practician acreditat Triple P (Positive Parenting Programe).


Marius Tudosiei
Marius Tudosiei
Marius Tudosiei
Fost jurnalist, apoi fost director de marketing al Jurnalului National, transformat in 2010 in bacan, bucatar autodidact si învatacel intr-ale nutritiei. Tatal unui copil de 4 ani si jumatate, fondatorul Bacaniei Vechi si al unei comunitati online care numara aproape 17.000 de membri, angrenat in proiecte educative pentru copii si tineri. Initiatorul unei serii de workshopuri destinate intelegerii profunde a alimentatiei si proceselor asociate.